Kā man Ziemassvētkos pie Rūdolfa gāja

>> 31.12.08

VĀVERĪGU 2009-to!
Un apsveikumi manam saimniekam vārdadienā!
Kad iebraucu Ikšķilē, Rūdolfs tieši bija beidzis savu maiņu ikgadējā svarīgajā darbā. Ak, un pievēršam uzmanību manai galvassegai!!! ;)
Te mēs nedaudz pastaigājāmies, nofoķējāmies pie Ikšķiles galvenās egles, un Rūdolfs man stāstīja par jaunajām motokamanām, pateicoties kurām viņam vairs nav tā jānoskrienas katru gadu.
Lūk arī jaunās motokamanas, mani arī nedaudz izvizināja. Gaisā gan šoreiz necēlāmies. (Tas ir video, ja kas).

Read more...

Google AdSense ir priekš riekstiem

>> 23.12.08

Es ar savu vāveres prātiņu no tām Google reklāmām neko nevaru saprast - te viņas rādās, te nerādās... Pēdējā laikā gan vairāk tā kā rādās, pie tam gandrīz visas latviski. Bet ja es reizi pusgadā varu tikt pie šitādas riekstu bļodas, kurā var gandrīz līdz ausīm ierakties, tad man ar to pietiek. Atlikušie tugriki tika piesviesti jaunam fotoaparātam, lai varētu turpināt dokumentēt manus piedzīvojumus, jo iepriekšējo Tamperē apsēda ļaunie gari, kā var redzēt New Model Army soundčeka bildēs.
Vāverīgus Ziemassvētkus! Braukšu uz Ikšķili pie viena no zīmīgākajiem šo svētku simboliem - sava drauga Rūdolfa.


Read more...

Piks, Periskops, Usmī un es

>> 13.12.08

Reiz biju paviesoties pie Rīgas Zooloģiskā dārza prieka un lepnuma - žirafēm Pika, Periskopa un Usmī.
Labi, ka mani no viņa atdala stikls, jo, kad viņš šitā nostaigā garām, un vēl paskatās uz mani tā, it kā savu mūžu nebūtu vāveri redzējis, vai arī es būtu kāda īpaša delikatese, tad sajūta ir tāda, kāda varētu rasties, atrodoties iekš Jurassic Park.
Šis ir Usmī, viņš vēl aug. Kad izaugs, būs tikpat liels kā Piks un Periskops.
Piks vai Periskops? Vienam no abiem bija sirsniņa uz pakaļas, bet ej nu saproti, kuram...
Āzijā smagumu pārvietošanai izmanto ziloņus, nez kāpēc Āfikā nevienam nav ienācis prātā žirafes iesaistīt celtniecības darbos - nu ritīgi ceļamkrāni! Vajadzēs kādu no Āfrikas spameriem pārliecināt par šādu biznesa ideju un viņa laika tērēšanas nolūkos pasūtīt dažādus sarežģītus aprēķinus.
Ārpus mitekļa visi trīs kungi (kas ir arī brāļi, kā izrādās) var izvērsties ne pa knapam, viņiem pat lietus netraucē.

Read more...

Daudz laimes dzimšanas dienā, Radio NABA!

>> 1.12.08

Šodien Radio NABA svin sesto dzimšanas dienu. Ar to arī apsveicam! Te es esmu redzams Radio Naba viesmīlīgajās un omulīgajās telpās, kurās nereti nākas paviesoties.
Šeit redzams, kā Waters mēģināja piedabūt mani uz pāris vārdiem radio ēterā, mēģinādams piekukuļot ar cepuri. Da es viņā iekšā ielīst varētu, kur nu galvā nēsāt.
Positivus AB festivālā satiku Noru Riekstu, kura kopā ar šo radio ir kopš pašiem pirmssākumiem. Esmu viņas muzikālās gaumes un raidījumu fans, viņa - manu piedzīvojumu. Viņa ļoti gribēja ar mani nofotografēties, es arī. Abpusēji patīkami.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP