Tas nav tas, pēc kā izskatās...

>> 27.1.09

Paskatoties uz šīm bildēm, varētu padomāt, ka saimnieku aizraušanās ar "serial killer movies & documentaries" man nav nākusi par labu, un savā "atnākšanas dienā" un vārdadienā (kas abas ir tieši šodien) esmu apslaktējis un vannasistabā sadalījis visus savus viesus... Bet nē, tas ir tikai un vienīgi remonts! :)

Read more...

Septiņi paragrāfi par Ilārija kungu

>> 22.1.09

Pateicoties Ububu, bumba ir nonākusi manā laukuma pusē, tad nu tā...

1. Esmu ļoti normālā vāveres izmērā – 17 centimetrus garš. Nedaudz mazāks par alus kausu, kā var redzēt. Ļoti ērti ierušinos dažādās somās un reizēm pat kabatā. Tas alus blakus nav tāpat vien – garšo. Un brīžos, kad ir iegaršojies par daudz, notiek dažādu indīgu un ne tik indīgu komentāru rakstīšana :D
2. Man pasē rakstīts – Produced by Leosco for Uni-Toys, 53773 Hennef, Germany, tātad mana izcelsme ir saistīta ar Vāciju. Pie saviem cilvēkiem gan es nokļuvu tikai Latvijā. 27. Janvārī apritēs tieši 2 gadi, kopš pie viņiem mitinos, un šī diena attiecīgi tiek atzīmēta kā mana „atnākšanas diena” un, protams, arī vārdadiena, jo pie vārda es tiku, saimniekiem atverot dīvaino, parastajā kalendārā nepublicēto vārdu kalendāru, un izvēloties, kas tad man vislabāk piestāv no 27. Janvāra piedāvājuma. Trāpīja par visiem 100 %!

3. Pastāvīgā mītne (midzenis) man atrodas 88 kilometrus no Rīgas, pilsētā, kurā ir šitādas pilsdrupas:
4. Reiz esmu izdzīvojis veļasmašīnā – bija jādodas uz Parīzi, un es biju traki nosmulējies pa vasaras festivāliem, it sevišķi Positivus.
5. Bēdīgu galu gandrīz esmu ņēmis tikai vienreiz – leģendārās britu social folkpunk grupas New Model Army (kas reizē ir arī mana saimnieka paziņas un lielākā muzikālā apsēstība) ģitārists Maršals pēc koncerta Tamperē mani gandrīz apēda!!! Pēc tam gan atvainojās un paglaudīja man galviņu.

6. Rūdolfs man ir tikai draugs! Bet man ir Ilma, ar kuru gan esmu ticies tikai vienreiz, bet tajā vienā reizē ietilpa vairākas reizes un dažādās pozās... kāds izvirtulis pamanījās nobildēt...

7. Nākamais ceļojums kopā ar maniem cilvēkiem man ir plānots 1. Aprīlī, un tas izskatīsies apmēram šādi:
Speru to bumbu projām - dzīvē mani satikuši ir Andris, Hertaberta un Jeremy, viņi tad arī lai turpina. Ai, lai iet vairāk – mani saimnieki labi pazīst Mr. Serge, viņam ir traki aizņemta un daudzveidīga dzīve – būs ko pastāstīt. Un dosim vārdu arī gadiem nesatiktajam Korsietim! ;)
Upd. Šis varētu būt paragrāfs nr. 8 - reiz no manis ne acu nenovērsa Valsts prezidenta Valda Zatlera apsardzes dienests - pieskatīja vairāk nekā pašu Valdi. Un viņiem bija savs iemesls - viņi nekādā gadījumā negribēja pieļaut, ka tiek uzņemts mans foto ar Valdi fonā. Un tas viņiem arī izdevās.

Read more...

Es esmu Aļoša!

>> 16.1.09

Visi "Alkodumpja" slavenākā dalībnieka ar segvārdu "Aļoša" piedzīvojumi atrodami ŠEIT, te es tikai vienu bildīti iekrāmēšu, savējo. Iejutos Aļošas ādā, tā teikt.

Read more...

Niagāras ziedu pulkstenis

>> 13.1.09

20 kilometrus no Niagāras ūdenskrituma atrodas maza pilsētiņa Niagara-on-the-Lake, kur var labi atpūsties pēc lielā ūdenskrituma bardaka. Visa pilsēta un apkārtne vienās puķēs, šitas dostoprimetāts ir vairāk kā 12 metrus jeb 70 Ilārijus platais ziedu pulkstenis no 15 000 puķītēm. Un pie tam rāda pareizu laiku jau no 1950-tā gada!

Read more...

Zilonim pat mute palika vaļā...

>> 12.1.09

Nāk zilonis, lasīdams grāmatiņu, pastaigājas. Ierauga cilvēku ar fotoaparātu un domā, ka nupat viņu fotografēs, aizver grāmatiņu, izslej snuķi, tūlīt pozēs... Bet pēkšņi ierauga, ka fotografē, protams, mani!!! Zilonim pat mute palika vaļā...
P.S. Aizmugurē, paslēpušies aiz koka, bučojas slavenie Bučotāji.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP