Re, kā Krizdabz močī Sarkasmā

>> 22.6.09

"SARKASMS OPEN-AIR 2009" divu diennakšu garumā ir veiksmīgi pārdzīvots, bildes pamazām publicēsies. Rekur pirmās - kā uz "Dub:Solis Stage" ar skaņu mākslu nodarbojas Krizdabz, jeb Dj Onishi, un es uz mirklīti pievienojos.

Read more...

Kā top Sarkasms

>> 16.6.09

Tikai dažas dienas palikušas līdz mākslas un mūzikas festivālam SARKASMS OPEN-AIR 2009. Viss šis bardaks notiksies 19. un 20. jūnijā Limbažu rajona Katvaru pagasta “Grantiņos”. Un te neliels ieskats sagatavošanas darbos.
Šī būs SELENA STAGE ar kino, akustiskajiem priekšnesumiem, improvizācijas teātri, distro utt. - visu, kas vien salīdīs zem jumta. Un nevajag lūrēt ar greizu aci - gan jau šī konstrukcija izturēs! ;)
Iepriekšējos divus gadus šis veidojums kalpoja par galveno skatuvi, bet šogad nesīs BJMK skatuves vārdu. Galvenā skatuve šoreiz būs tā kā nopietnāka.
Šis ir galvenais darbu uzraugs, kurš nesteidzīgā solī klīda apkārt, un, jāsaka - vairāk pat traucēja, jo visu laiku jāuzmanās, lai viņu nejauši nesabradātu.
Un te festivāla afiša. Pilna programma ar dalībnieku uzstāšanās laikiem atrodama ŠEIT. Brauciet, stopējiet, rāpojiet utt. Visticamāk, ka festivāla otrajā dienā interesentiem būs iespēja ar mani nofotografēties, gan jau uzradīšos.

Read more...

Cepure par Ls 11,50

>> 15.6.09

Lai tiktu pie jaunas, sarkanas cepures, vispirms ir jānopērk un jāizlieto 0,5 litri tekilas par Ls 11,50. Bet cepure forša. OK, Sierra Silver Tequila arī! ;)

Read more...

Jardin Majorelle, jeb حديقة ماجوريل

>> 10.6.09

Arī vāveres nogurst no Marakešas vecpilsētas haosa, tāpēc karstā dienā ir jādodas uz oāzi pilsētas vidū - Mažorela botānisko dārzu Marakešas jaunajā daļā Gueliz. Tūristi vazājas, 15 sugu putniņi pļerzā, bruņurupuči baseinā piekoj dzimumdzīvi... un neuzmācas neviens vietējais, jo par ieeju kādi pāris desmiti dirhemu jāatstāj kasē. Nejūt arī urīna aromātu, atšķirībā no Marakešas parkiem, apstādījumiem un vārtrūmēm. Un kaut kur tepat apkārt ir izkaisīti Īva Senlorāna pelni, jo viņš bija tas, kurš dārzu 1980. gadā iegādājās un atjaunoja. Pa vidu starp palmām, bambusiem, kaktusiem un visu citu iespējamo no pieciem kontinentiem, smukās zili - dzeltenās mājiņās iekārtojies islāma mākslas muzejs un paša Senlorāna gleznu izstāde. Te varētu pavadīt visu dienu, ja vien iekšā drīkstētu pīpāt, un ja likumi attiecībā uz alu nebūtu vēl drakoniskāki, kā pie mums - pat nopirkt (atrast) īsti nevar, kur nu vēl publiski lietot... :D



Dārza izveidotājs Žaks Mažorels bija iecienījis šito spilgti zilo ultramarīna toni (mūsdienās tā arī saucas - Majorelle Blue). Īvs Senlorāns piešāva klāt dzeltenus elementus pēc sava prāta, un kopā sanācis smukums bezgalīgs...
Jau otru reizi sanāk nofoķēties pie banānkoka zieda. Un šis ir krietni lielāks par iepriekšējo, jo, galu galā, aug Āfrikā, nevis Francijā.
Arī baseins ar strūklaciņu tāds pats spilgti zils. Šis ir tikai dekorācija, zivis un bruņurupuči plunčājas citos.
Pirms gada Kanādā, arī botāniskajā dārzā, cilvēki mani uzsēdināja uz šitāda milzīga apaļa kaktusa. Man par to ir ļoti sliktas atmiņas, tāpēc šoreiz neļāvos.


Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP