Mūs nopirkt nevar!

>> 31.7.09

Dambi nopirkt nevar, un mani arī ne. Bet visu, kas atrodas uz galda, gan var nopirkt dažādos pasākumos, kuros Dambis parādās. Pat vecās Latvijas Punk/HC izlases par 3 lašiem, nerunājot nemaz par Inokentijs Mārpls diskiem un suvenīriem. Jā, apdrukātas apenes arī ir! :D
Un šis NAV apmaksāts reklāmraksts, vienkārši nevaru iedomāties citu tekstu, ko šādai bildei varētu pierakstīt! :)

Read more...

Blogeru sindikāts

>> 29.7.09

Iepatikās šis apzīmējums, tāpēc nospēru virsrakstu no šejienes.
Nu tad lūk, Positivus festivālā var sastapt daudz dažādu blogojošu ļaužu, piemēram - Jānis Polis jeb Jeremy tika satikts jau pagājušajā gadā, bet mūsu kopīgo bildi viņš sadomāja uztaisīt tikai tagad. Un labi vien ir, jo šogad viņš īpaši festivālam bija sarūpējis pieskaņotu un rēcīgu outfitu. Un ne tikai sev, kā redzams.
Māris Reliņš, kura aktivitātes ir lasāmas ŠEIT un ŠEIT, gan nebija iepriekš satikts, bet tas jau netraucē uzsākt komunikāciju un sabildēties - es tāds zīmīgs un ne ar ko citu nesajaucams personāžs.
Artūrs Mednis un mans saimnieks gan ir pazīstami jau daudzus gadus, kādus padsmit. Tikai man šobrīd nav īsti skaidrības par jautājumu - vai viņš iepriekš zināja par mūsu saistību, vai nē. Katrā ziņā, ja festivālā uz šo jautājumu tika atbildēts, es to neatceros. :D
Pieliksim klāt arī Džeinu, viņa trakoti gribēja ar mani nofoķēties. Un, pateicoties festivālam, sāka rakstīt blogu arī iekš diena.lv. Fonā atkal Māris no nombre.lv.

Bet es pats gan no šitā virsraksta norobežojos, mana misija ir cita. Un projām no blogspot domēna neiešu, pārāk patīk vienkāršas lietas, kuras ir par velti - es taču tikai maza vāvere! :) (Bet kādu dienu par statistiku jeb smieklīgākajām frāzēm, pēc kādām cilvēki sagūglē mani, ņemšu un uzrakstīšu).

Read more...

The Tiger Lillies tagad ir mani fani

>> 23.7.09

Re, kā man Positivus festivālā paveicās satikt The Tiger Lillies. Kamēr bundzinieks Adrian Huge sazin ko apspriež ar solistu / akordeonistu Martyn Jacques, kontrabasists Adrian Stout mani jau ir pamanījis.
Un tad draudzīgie kungi mani paņēma bariņā. Paldies Ļenai, kura mani uzņēmās pieskatīt šajā svarīgajā misijā. Neviltota grupas uzmanība.
Re, kur Martyn Jacques vieplis visā krāšņumā. Viņš krāsojoties, jo esot pārāk ugly :D
Frīkšovs iet vaļā. Viņiem piestāvētu, ja pa skatuvi dancātu veca (bet ritīgi veca) prostitūta vāveres kostīmā.
Kungi bija ļoti laipni, un labprāt parakstīja manu lapeli.

Read more...

Dohertija kungs visā godībā

>> 21.7.09

Tāds nu viņš ir, izdaudzinātais uzdzīvotājs Pīts Dohertijs. Viskija blašķe bija pie rokas. Un viņš tagad droši vien ir nesaprašanā - tā vāvere viņam rēgojās, vai tiešām tur bija... :D Ne to vien dzīvē ir redzējis.
Bildes, protams, ir tādas, kādas ātrumā sanākušas. Bet es jau apzinos, ka neesmu prioritāte šādos pasākumos.
Arī uz skatuves šis tas tika lietots. Uz koncerta beigām tas pat nedaudz atsaucās uz sniegumu un stabilitāti. Tikai, ja tā padomā - vai mēs gaidījām Dohertiju skaidrā?

Viņam ir foršas cepures, šoreiz līdzi bija divas. Ejot nost no skatuves, uzlika vienu uz otras.

Nekaunīgi apstādināts, mākslinieks uzšņāpa uz lapiņas pāris līknes, kas aptuveni domātas kā Pete Doherty. Ļoti priecē šis fakts.

Read more...

Nezināma dzīvības forma (video)

>> 15.7.09

Es vienkārši gribēju nofotografēties uz ķeblīša virtuvē, bet tad pēkšņi notika TAS! Zinātnei līdz šim nepazīstams organisms ielidoja pa logu un sāka laidelēties man apkārt. Sukas, cilvēki nevis glāba mani no tā mošķa, bet gan filmēja, un kad radījums sāka tuvoties kamerai, paši laidās projām. Man vēl tagad ķepas trīc, parakstīt nevaru... Šī pilnīgi noteikti ir zinātnei līdz šim nepazīstama dzīvības forma, reti pretīgs un baiss radījums. Rekur tas video:

Read more...

Jāsavelk gali pirms POSITIVUS 2009

>> 14.7.09

Mums, vāverēm, laikam ir citādāka laika izjūta. Nevar pat paspēt visas bildes salikt. Ok, slinkums arī pie vainas. Rekur atradās vēl nepublicēta kaudzīte ar pagājušā gada Positivus festivāla fotomateriāliem, kurus ir pēdējais laiks padarīt publiski pieejamus. Jo Positivus 09 tā kā būtu šonedēļ pienācis - būs tonna jaunu bilžu, jauni stāri, jaunas sejas (jā, jā - ar mani drīkst fotografēties, es neslēpjos!) utt. ;)
Pirmais alus ir jāizlieto jau pirms sākuma - kamēr cilvēki mēģina uzsliet telti.
Šitā bilde saucas "āzis par dārznieku", jo alu glāzē pilda Piļāns, un ja reiz alu pildīja Piļāns, tad manam saimniekam "pozitīvisma rādītājs" festivāla otrās dienas priekšpusdienā bija 2,75 promiles. Bet tas netraucēja redzēt visas grupas, kas jāredz.
Naktī satiku kaut kādu jocīgu pingvīnu. Tagad jau te gandrīz visi ir pingvīni, bet toreiz tas vēl likās neparasti.
Šo stilīgo velveta lācīti ar smuko banti neviens no mums neatceras, jo "pozitīvisma rādītājs" jau bija sasniegts visiem. Izskatās, ka mēs no kāda auto jumta novērojam dzīvi telšu pilsētiņā. Lāci, ja esi arī šogad - piesakies! :)
Savulaik esmu pabijis Parīzē, bet pie Notre-Dame gorgoļiem gan neuzkāpu nofotografēties, tāpēc izmantoju izdevību paskatīties tādam acīs. Kaut uz maikas.
Mani sagrābuši divi rokmūzikas apskatnieki - Artis Dvarionas no Radio SWH Rock un Nora Rieksta no Radio Naba. Vai arī The Verve un Coldplay, kā nu kuram labpatīk.
Vai kāds vēl atceras vienu no deviņdesmito gadu vidus labākajām latviešu underground grupām - Yulunga? Kristīne tur dziedāja. Ak jā, dzirdama arī Hospitāļu Ielas pirmajā albūmā "Pilnmēness".

Read more...

Vecais paziņa ezis

>> 10.7.09

Mans vecais paziņa ezis, kā izrādās, vēl joprojām mitinās Ikšķilē. Vēlu vakarā bija izgājis savās eža darīšanās, un es arī biju izgājis savās vāveres darīšanās, tā gadījās, ka satikāmies. Viņam ejot labi, tikai dzīve interesantuma ziņā, protams, krietni atpaliek no manējās, viņš tāds sevī ierāvies, kā manāms. Nu, lai viņam ezīgi, tā teikt.

Read more...

Tehnisks gļuks vai analfabētisms?

>> 8.7.09

Šāds brīnums ir aplūkojams Ikšķilē, pašā centrā, ļoti pamanāmā vietā. Izskatās gana jautri, bet netieku gudrs - vai tas ir nenokurvēta teksta vai fontu / valodu / programmu nesaderības radīts tehnisks gļuks, jeb arī vienkārši analfabētisms? Ak šie cilvēki... :D

Read more...

Hotel Des Amis - Marrakesh

>> 5.7.09

Ja nu kāds nokļūst Marakešā, un nezina, kur likties, viena no labākajām budžeta opcijām pašā Marakešas centrā ir Hotel Des Amis. Ja bez vietējo palīdzības var atrast adresi 2, Rue Riad, Zitoune El Kedim Marrakech, tad pavisam labi. Divvietīga istaba izmaksā 100 Dh (6,3 Ls) diennaktī, vāverēm haļava. Par 5 dirhemiem vīrelis paštruntīgā dušā ierubīs boileri, lai var noskalot Marakešas putekļus no sagurušā rumpja. Nekāda ēšana gan te nav paredzēta, bet visas labākās ēstuves arodas 200 metru radiusā.
Protams, tie, kam vienmēr trepes par stāvu un spilvens par cietu, var droši doties dziļāk vecpilsētā uz dārgajām riādām, šis ir vienas zvaigznes hotelis. ;)
Logs ir aizrestots, lai visādas vietējās vāveres nenāk zagt manus sagādātos riekstus un mandeles. Šī istaba, starp citu, atrodas uz jumta.
Lūk, kāds man tika austrumniecisks buduārs, kur atlaisties un palasīt iekš Lonely Planet ceļveža, uz kuru pusi doties.
Iznākot pa istabas durvīm, paveras šāds skats uz slavenāko vietu visā Marokā - Djemaa el Fna tirgus laukumu, lielāko brīvdabas ēstuvi pasaulē.
Re, kādas visādas labierīcības uz jumta atrodas - tas būcenis ir tualete (protams, stilīga, ar divām pēdiņām un caurumu grīdā) :D

Read more...

Es esmu MĀKSLA!!!

>> 1.7.09

Errrrr... Es TĀ gribēju nokļūt uz oficiālajiem Positivus festivāla T-krekliem. A sanāca tā, ka Positivus festivāla oficiālie krekli būs pieejami visās iespējamās krāsās, izņemot melnu... Bet mans smieklīgais variants ir iespējams, tikai drukājot uz melna. Neko darīt, pats drukāšu...
Rekur vēl viens mākslasdarbs ar mani! Esot prasījis 2 stundas darba un 7 stundas rendera... Un daudz zīļu... Ausis gan kā kaķim :D

Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP