Marshall Gill mani šoreiz neapēda

>> 30.11.09

Mans labākais draugs leģendārajā britu grupā New Model Army ir ģitārists Maršals (Marshall Gill). Nav nekāds noslēpums, ka pirms gada Tamperē viņš mani gandrīz apēda. Pirms nedēļas klubā The Rock Kopenhāgenā gan neriskēja - esmu ļoti nosmulējies, vēl joprojām ar Āfrikas putekļiem - man bail no veļasmašīnas.

Jāsaka, ka viņš ir arī viens no labākajiem ģitārmonstriem, kādu New Model Army var vēlēties, un tas ir jūtams gan pēdējos divos albumos - High un Today Is A Good Day, gan visos koncertos, kur pēdējo 4 gadu laikā izdevies pabūt. :)
Maršalam garšo alus, vesels krājums uz skatuves vienmēr atrodas. Un, kad pedantiskie dāņi uzreiz pēc koncerta aizvēra bāru, izpalīdzēja ar tikšanu pie alus arī maniem saimniekiem, paldies viņam par to.
Maršals, mani ieraugot no skatuves, vienmēr ākstās un grib trāpīt kadrā. Pēc tam vēl pajautā, vai izdevās. Un vēl viņš koncerta vidū visiem klātesošajiem paziņoja, ka rekur no Latvijas atspērušies. Jauki.

Read more...

Seksu vai izjokosim!

>> 4.11.09

"Saldumus vai izjokosim!" lai paliek bērneļiem, pārējie Helovīnā dodas ielās ar saukli: "Seksu vai izjokosim!" :D Vispirms attiecīgi jāsapošas. Man nācās iztikt tikai ar cepuri, jo aste traucē uzstīvēt jebkādu apģērba gabalu. Bet cepure gan laba. Un šādi saposies, slāju uz krogu izsēdēt kādu alu, kā jau Helovīnā un vispār sestdienas vakarā kārtīgai vāverei pieklājas.

Krogā parādījies jauns iemītnieks - korpulenta un vienmēr smaidoša pele. Kā atnāca apsveicināties, tā palika uz visu vakaru. Galu galā - abi esam grauzēji.
Arī pāris no vecajiem draugiem - Rabita un Dogijs, kuri šajā krogā dzīvo, mums pievienojās. Aizmugurē uz ekrāna tiek rādīta filma Hostel, galīgi nav domāta maziem zvēriem, tāpēc pievērsāmies savam ķirbītim.
Diemžēl, ķirbīti alum uzkost žēl, tāpēc nācās iztikt ar gliemeņu šķīvi. Tīri vai pēc riekstiem izskatās.
Un ēdu es viņus pie tā paša galda, kur savulaik karbonādi māgā stūķējusi pati VVF. Lūk, vēstures liecība:
Megaķirbis uz letes izskatījās draudīgs, bet pieejot tuvāk atklājās, ka nav iemesla baidīties - ar šitādiem paprikas zobiem viņš vāveri neapēdīs!

Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP