Sadams Huseins ir dzīvs un mitinās Pērnavā!

>> 28.6.10

Nē, amerikāņu bendes patiesībā nemaz nepakāra Sadamu Huseinu 2006. gada 30. decembrī. Tas noteikti bija kāds no viņa daudzajiem dubultniekiem. Pats Sadams pa to laiku jau bija ticis līdz Eiropai, un lūk - tagad arī uzcēlis villu Igaunijā, netālu no Pērnavas jahtkluba. Viņu pašu nesatiku, bet - kurš gan cits tur varētu mitināties, vai ne? Ok, pieļauju, ka varu arī vāveriski kļūdīties, bet man šķiet, ka šī norāde - Sadama Villa - nemelo! :)

Read more...

Tiem, kas Sarkasmu gaida...

>> 16.6.10

Pēdējos gados kaut kā bija pierasts, ka ap Jāņiem notiekās festivāls priekam un lietošanai - SARKASMS. Pēdējā laikā daudz ļaužu iekš Googles meklē attiecīgo vārdu, bet finālā nonāk pie manis, jo Sarkasma lapiņa jau labu laiku nedarbojas. Tad nu varu viņiem paziņot skumīgo vēsti, ka šogad Sarkasms 2010 nenotiks - gan sakarā ar galvenā organizatora ilglaicīgo dzīvošanos pa ārzemi, gan citu iemeslu dēļ.
Aber nelielam mierinājumam varu piedāvāt kaudzīti bilžu ar pagājušā gada Sarkasmā satiktiem ļaužiem. Ja atrodi sevi, draugus, sobutiļņikus vai vienkārši kaut kur pa miglu redzētus ģīmjus - pado' šito tālāk! ;)



















Read more...

Cilvēks papagailis

>> 9.6.10

1. Dzied grupā Triānas Parks, un, jāteic - dzied labi.
2. Svaidās ar čipsiem no skatuves.
3. Nereaģē uz saucieniem no publikas: " Parādi pupus ! " :D
4. Jāiet uzmest aci arī iekš Positivus. Spēlēs pirmie, visi vēl būsim skaidrā! ;)


Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP