Positivus 2011 svarīgākā tikšanās - Ilārija kungs satiek Žubo!

>> 21.7.11

Nu tad tā, kā jau minēju, šogad Positivus festivālā viens no svarīgākajiem darbiem bija satikt alus speciālistu un festivālu apmeklētāju Žubo. Tas arī tika izdarīts. Žubo tāds maziņš, bet viņa cilvēkiem attiecīgi vieglāk viņu vazāt līdzi kabatā. Mēs noteikti saskriesimies vēl kādā festivālā! ;)

Es Džeinai vienmēr esmu paticis, un viņa tak nelaidīs garām iespēju ar mani sabildēties. Aizmugurē uz skatuves savu rudo cekulu kārto Alīna Orlova, bet par viņu būs atsevišķs stāsts, kurā figurē Tunng koncerts, šņabis un mana rižā aste pie viņas vaiga.

Kurš smagāks - es vai Žubo? Es, protams!


P.S. pokies, pokies, hehe... ;)

Read more...

Šogad iekš Positivus festivāla es gribu iedzert ar Žubo!

>> 14.7.11

Žubo grib iepazīties ar mani, es savukārt ļoti labprāt sadzertu ar Žubo. Kā var manīt, Žubo patīk apmeklēt festivālus un niekoties ar dažādiem interesantiem dzērieniem. Tāpēc jau rīt iekš Positivus festivāla nekavējoties meklēšu rokā zemāk redzamo Daini - Žubo noteikti būs kautkur turpat tuvumā! ;)

Sakarā ar jaunā gada drīzu iestāšanos (tā gada, kas no Positivus līdz Positivus) ir pēdējais laiks sapublicēt pāri palikušo pagājušā gada materiālu. Te un zemāk laikam nepieciešami dažādi paskaidrojumi, bet nu pilnīgi un galīgi nav laika - aste jāpucē, jāsapako rieksti, un vispār - jāgatavojas festivālam. Sarakstīšu, kad atgriezīšos.









































Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP