Interesanti, vai Nerātnais Mikimauss arī šogad apmeklēs Positivus festivālu?

>> 17.7.12

Jā, šitas pludiņš bij' iespaidīgs festivāla apmeklētājs, arī viņa uzvedība! :D Sākumā vazājās pa kāpām kopā ar diviem ļaužiem, dāma varētu būt UK iedzimtā. Te mēs arī pirmoreiz satikāmies un kopā nofočējāmies, ar cilvēku palīdzību, protams. Mēs taču radi - grauzēji!

Pēcāk satiku viņu jau Positivus pēdējā naktī, pie I Love You skatuves - sēdēja atpūtas krēslā kā ķēniņš, skatījās, kā pa skatuvi ālējas Pēteris, Sensors un pārējie, koroče - Aparāts. Nu, atkal safočējāmies, ja jau piedāvā piesēst uz tik solīda troņa. Un tikai tad pēkšņi pamanīju, ka šim tak roka ūzās!

Ātri izčekoju, kas tur notiek... CIZICIRIMCIMCIM!!! :D

Astei plīvojot ļepatoju projām uz tuvējām priedēm... vai bāru, neatceros. Steidzami bija jāiedzer. Man jau neviens nedeva, atšķirībā no zemāk redzamā, izvirtušā, nerātnā kunga. Viņam klāt pienesa, un pat padzirdīja, lai nebūtu roka no biksēm jāizvelk. :D

Un tā nu Mikimauss turpināja skatīties Aparāta koncertu un, aplūkodams apkārt esošās meitenes, aiztikt sevi vietās. Ja nu viņš arī šoreiz parādīsies festivālā, cerams, uzvedīsies kā kārtīgam grauzējam piedien!

1 komentāri:

sms 10/08/2012, 16:34  

hahaaa. neraatnais mikimauss :)

Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP