Nav bail

>> 30.1.08

Tādi labestīgi tantuki...

Read more...

Point Zero de Paris

>> 25.1.08

48.85341° N 2.34880° E

Read more...

Dambi ar satiku

>> 24.1.08

Bija tas gods -

http://www.myspace.com/inokentijsmarpls

Read more...

Visādi gulbji

>> 23.1.08

Read more...

Ålborg, pārēdos...

>> 22.1.08

Read more...

Izvizināja

Pamatīgi piesprādzēts, bet bailīgi gan...

Read more...

TYPE O NEGATIVE

>> 21.1.08


Kenny Hickey:
Josh Silver:

Read more...

Come on baby, light my fire

>> 20.1.08

Ilārija kungs pie Morisona kunga.Mr. Ilarijs at the grave of Mr. Morrison.
James Douglas Morrison (December 8, 1943 – July 3, 1971) was an American singer, poet, songwriter, writer, and film director. He is best known as the lead singer and lyricist of The Doors, and is widely considered to be one of the most charismatic and influential frontmen in rock music history. He was also the author of several books of poetry, and the director of a documentary and short film.

Read more...

Beer beer beer...

>> 19.1.08

Kaut kā velk pie tām pudelēm visu laiku.
Kad apnīk, un gribu aizbēgt, tad izdara tā, lai es nevarētu...

Read more...

Vāveres nedalās uz trīs...

Roberts Gobziņš kādreiz varētu mani iekļaut savās vārsmās...

Read more...

Parīze - Les Catacombes / Catacombes de Paris

>> 18.1.08

Apmeklējot Parīzi, nevar neiegriezties pašā baisākajā un gotiskākajā vietā, kādā vien šeit iespējams ielīst. Laikam jāsaka paldies cienījamajam mērim un viņa epidēmijām, jo pienāca brīdis, kad Parīzē vairs nebij' vietas kur godīgam mirējam kapu izrakt. Tad nu 18. gadsimta beigās mūki ar gudru ziņu un lāpstām visu neskaitāmo kapsētu saturu pa naktīm pārkrāmēja tačkās, un nogādāja vecajās romiešu akmeņlauztuvēs un citos apakšzemes (apakšparīzes) labirintos, kādi nu tur bij' izveidojušies. Un tagad tas ir tas, kas saucas Parīzes katakombas.
Uzraksts pie ieejas "Arrète! Ici c'est l'empire de la mort" (Stāt, šī ir Nāves valstība) gadsimtus iepriekš varbūt kādu arī atturēja no došanās 300 kilometru garajos labirintos. Mūsdienās parastajiem cilvēkiem un vāverēm apskatāmos tuneļus ierobežojuši līdz kādam nieka kilometram vai diviem, bet lai izjūtas sasmeltos, pietiek. Un jāseko šitai melnajai līnijai uz griestiem.
Šeit uzskatāmi var redzēt, ko nozīmē vārdu salikums "biezā slānī". Arī līdz sienām telpa saprātīgi izmantota, atstājot pašauru eju, pa kuru pārvietoties. Bail tādam cilvēku kārtojumam uzgrūsties, ko var zināt ar to mēri... Un visu laiku no augšas kaut kas pil uz kažoka.
Visu cieņu, jo sešus miljonus (!!!) skeletu izkārtot ar māksliniecisku piegājienu ir ellīgs darbs. Neesmu mēģinājis, bet varu iedomāties.
Droši vien esmu bijis pirmā un vienīgā vāvere 30 metrus zem Parīzes. Es ceru, ka man nevar bailes acīs redzēt. Nu labi, es arī nemaz necentos noslēpt...
Zibspuldzi lietot nedrīkst. Pēc šādas bildes uzņemšanas atskan biedējošs sauciens no tumsas: NO FLASH! :D Bet kā tad bez zibspuldzes tik skaistu sirsniņu iedabūt kadrā? Mīļi taču! Gothic love :)
Ak jā, dīvainai vietai piedien arī dīvains darbalaiks - atvērts divas reizes dienā pa divām stundām, pirmdienās ciet (sanitārā diena, vai?). Un nokļūt līdz ieejai vislabāk var, ar metro Nr. 4 no centra močījot līdz Denfert-Rochereau, turpat jau tad ar' būs. Izeja virszemē gan atrodas citas metro stacijas rajonā, un ja nu vajag, virzienu var noskaidrot pie imigrantiem no bijušajām kolonijām, kuri pie izejas iemet acis somās - vai iereibušajam tūristam nav paķēries līdzi kāds Nāves suvenīrs... :D
Ļoti skaidra nāve. Acīmredzot, divi senās Parīzes celtnieki kaut ko nevarēja sadalīt, un viens otram galvā iestādīja cirtni vai ko līdzīgu...
Lai izkļūtu no šīs baisās vietas ārā, pa šaurām, stāvām vītņu kāpnēm jāuzrāpjas 83 pakāpieni. Un kāpiens izvēršas vēl ilgāks, ja pa priekšu steberē paveca amerikāniete ar meitu, kuras turklāt rūpējas par apkārtējo jautrību ar dialogu:
- Mom, don't freak out!
- I'm freakin' out already!

Read more...

Uzmanīgi ar uguni!

>> 17.1.08

Skatījos ugunsrituālus...
pēkšņi gandrīz aizdegos, traks var palikt.

Read more...

Buča no Andra

>> 13.1.08

Read more...

Dzelzs vāvere / Iron squirrel

>> 12.1.08

Read more...

Xkill

>> 8.1.08

Kad ciemojas Ikšķilē, nevar neiedzert pie Daugavas.

Read more...

Biju pie Rūdolfa

>> 7.1.08

Rūdolfs bij priecīgs

http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolph_the_Red-Nosed_Reindeer

Read more...

Kārtējā TV intervija

>> 6.1.08

Atkal safilmēja. Šoreiz sniedzu interviju LTV1

Read more...

Auksti...

>> 5.1.08

un ja auksti, tad jāsildās!

Read more...

Ålborg / Denmark

>> 3.1.08

Bija pavasaris

Read more...

Cilvēki aizveda uz Kopenhāgenu

Read more...

New Model Army

>> 2.1.08

Reizēm gadās satikt New Model Army.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP