Marokas īpašās kāpelētājkazas

>> 24.4.09

Tas, ka vāveres kāpj kokos, ir normāli, bet ka kazas... Marokā šitādi skati ceļmalās nav retums. Pirmajās 3 bildēs redzamie lopiņi "strādā" vairāk tā kā priekš tūristiem, pa ceļam no Marakešas uz pilsētu ar īsti nelatviskojamo nosaukumu Essaouira, un vienmēr tuvumā gadīsies kāds "gans", no kura par kazu bildēšanu nāksies atpirkties ar kādu nebūt sīknaudu.


Bet šīs gan ganījās "pa īstam", Ourikas ielejā Atlasa kalnos, netālu no maza miesta ar nosaukumu Setti Fatma. Viens bija riktīgs āzītis - akrobāts.


Read more...

Par mani raksta FHM !!!

>> 17.4.09

Neliels izvilkums no žurnāla FHM marta numura. Vairāk kā mēnesis pagājis kopš iznākšanas, un tikai tagad kāds iedomājas man šādu svarīgu faktu pavēstīt. Bet nu lieliski, lieliski. Uz to jāuzgrauž kāda Marokas mandele.

P.S. Pareizi man aizrādīja, šajā publikācijā ir kļūda! Es drīzāk ESMU džeks no rajona, un nekāda ne "mīkstā mantiņa"! :D

Read more...

Riekstu inspekcija Marokā

>> 14.4.09

Marakešas galvenajā Elles katlā - Djemaa el-Fna laukumā - atrodami bagātīgi riekstu, mandeļu, dateļu, aprikožu un sazin kā vēl stendi. Sālītās un saldās mandeles visgaršīgākās. Indijas rieksti neatšķiras no Latvijā nopērkamajiem. Cenas - tā uz 4 Ls par puskilo + man kā vāverei vispirms iedod nogaršot! :) Žāvētas dateles un vīģes arī izcili garšīgas, un laikam lētākas par riekstiem.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP