3 gadi pie cilvēkiem jāatzīmē ar СПЕЦЗАКАЗ

>> 27.1.10

Šodien, atverot neparasto vārdadienu kalendāru, var atrast vārdu - Ilārijs. Apsveicu sevi, man ļoti piestāv šis vārds. Attiecīgi 27. janvāris ir arī datums, kurā tieši pirms trīs gadiem es no veikala plaukta pārcēlos dzīvot pie cilvēkiem. Un ar šiem cilvēkiem man ir paveicies - vairākas reizes esmu aizvests uz Zooloģisko dārzu (vienreiz pat Berlīnē), esmu ņemts līdzi uz koncertiem un festivāliem, satiekot dažus labus zināmus māksliniekus (kaut vai Type O Negative vai Prāta Vētru), esmu aizvests ceļojumos vismaz uz sešām valstīm trijos kontinentos, iepazīstināts ar Ilmu, pabijis žurnāla FHM slejās, divreiz atteicis intervijas lieliem portāliem un LTV Panorāmai, saņēmis neskaitāmus smieklīgus sveicienus no Āfrikas interneta krāpniekiem, un vispār esmu visādā ziņā izcils un cienījams vāveris. Par to man arī šodien pienākas šis СПЕЦЗАКАЗ. Pillum!!!

Read more...

Atradu savam izmēram piemērotu pilsētu

>> 19.1.10

Lūk, beidzot atradu pilsētu, kurā es varētu normāli mitināties, un kur viss ir manam nelielajam izmēram atbilstošs. Sīki nepētīju, bet - ja jau ir dzirnavas, tad kaut kāda saimniecība notiek. Ir pat pāris kuģi ar ko pavizināties. Ir ar smilšu maisiem aizsargātas barakas, ir pils vai cietoksnis, lai nu kas tas būtu, un galu galā - viss tas prieks atrodas gandrīz pašā Kopenhāgenas centrā. Pilsēta pilsētā, vai zinies.




Read more...

No hard drugs at Loppen!

>> 5.1.10

Kopenhāgenas brīvdomātāju rajona Kristiānijas iemītniekiem dažādu nepatikšanu no policijas, pilsētas rātes un visādu negausīgu izdevīgā zemesgabala iegūtgribētāju puses tāpat pietiek, tāpēc vismaz no dažādiem ķīmiskiem draņķiem viņi savu teritoriju grib pasargāt. Iegriezos Kristiānijas klubā Loppen (Blusa, ja kas), lai paklausītos, ko labu spēlē zviedri Miike Snow, un tur šādi atgādinājumi bij' ik uz stūra. Pie ieejas, garderobes, bāra letes, tualetē...


Bet klubos, kur attiecīgo brīdinājumu nav, uz tualešu sienām var izlasīt lūk šādus ģeniālus domas lidojumus. Tāpēc nelietojiet stiprās narkotikas, bērni!

Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP