POSITIVUS 2010 satiktās sejas - 1

>> 28.7.10

Nu re, slinkums un pēcfestivāla nostaļģija ir pārvarēti, varu jau nopublicēt šo to no Positivus festivālā satiktajiem ļaužiem un citiem zvēriem.
Pateicoties Mārtiņam un publikācijai iekš orb.lv, dienu pirms festivāla mana popularitāte sasniedza vēl nebijušus augstumus. Tad nu viņam lielais, vāveriskais PALDIES! un gods būt pirmajam -
Atkal Mārtiņš, tikai šoreiz jau ar aprakstītu kreklu - uz tā savas pēdas divu dienu laikā atstāja UNKLE, Everything Is Made In China un daudzi citi. Ar Positivus darbīgāko un ražīgāko žurnālisti Džeinu satikos un nofoķējos jau iepriekšējā festivālā, prieks bija satikt arī šoreiz. Un, kas nav mazsvarīgi, mēs taču visi lasām Affair, vai ne? :D
Re, Evijai Smagarei arī tādu pašu kreklu uztaisījuši. Un atkal man jāsaka, ka gan šie krekli, gan manu saimnieku festivāla prikids arī šogad bija interesantāki par oficiālajiem. Bet tas jau izmaksu un cenu jautājums, protams.
Ingus no Cacophonics nospēlējies sarkans. Ne jau šajā festivālā, bet daudzos citos festos un koncertos - tai grupai piekrišanas netrūkst.
Arčiju no No Neighbours satieku ne pirmo reizi. Arī viņi labi iederētos uz I Love You skatuves. Varbūt nākamgad. :)
Rīta agrumā uz Radio SWH Kultūras nama skatuves uzstājos kopā ar Crystral Sound System meitenēm -
Jauni draugi un kolēģi - šitai vardei bija interesants pildījums - fotoaparāts :D
Šito cilvēku satiku jau pagājušā gada festivālā, bet viņam līdzi esošo sunīti gan pirmoreiz.
MUSE fani ir arī mani fani...
Izrādās, Valteram Frīdenbergam garšo tas pats, kas man - Tuborg alus! Tad jau nav nemaz tik traki... :)

Read more...

Uz Positivus festivālu jābrauc ar tīru vāveri!

>> 14.7.10

- Uz Positivus festivālu jābrauc ar tīru vāveri, - teica mani saimnieki un es nedrīkstēju nepaklausīt. Labi, ka šoreiz man piedāvāja izvēlēties - veļasmašīna vai bļoda. Es izvēlējos bļodu, protams.
Ļoti patīkami karstā laikā šitā izlaisties ūdenī. Peldēt neprotu, bet nav jau dziļš. Un pīlīte blakus - drošībai.

Un pēc tam - dušā, jeb pareizāk - krānā! :D
Nu ir visi iepriekšējo festivālu, Āfrikas, Igaunijas, Dānijas un sazin kādi vēl tik ne putekļi noskaloti. Visnotaļ tīrs vāveris tagad jūtos, tikai tāds izspūris.

Nu jau vairs pat nav bail uz sevi spogulī paskatīties.
Ak, jā - kad ar saimnieku iegājām Tūrisma informācijas centrā apjautāties, kā viņiem sokas ar lēto Positivus biļešu tirgošanu vietējiem (teica, ka labi), tad viņi mums šitādu smuku Muse plakātiņu piešķīra! Esmu festivālam un pašai galvenajai grupai - And So I Watch You From Afar gatavs! Nu tad - šitie krekli, ja?

Read more...

Interesanti, ko es Positivus festivālā satikšu šogad?

>> 7.7.10

Karstuma vilnis tuvojas, un tuvojas arī Positivus festivāls. Kārtējo reizi esmu noslinkojis ar bildēm, tad nu te būs visvisādi kadri ar mani un 2009. gada Positivus satiktiem ļaužiem (un vienu lācīti). Biju jau te ielicis Valdi Vasarnieku, iešmigojušu Olgu, The Whip, blogeru sindikātu, Kauperu & Jubaltu utt. Te nu būs pārējie. Ja atpazīsti kādu - padod viņam linku! ;)

Man jau velk pie tām meitenēm, patīk pupi, un tā... Šogad vēl vairāk, lūdzu, ja?
Helid basa pavēlnieks un Salacgrīvas iedzimtais Toms arī bija dikti priecīgs mani satikt.
Re, arī Jānis Džimmijs Bižāns mani dabūja aptaustīt. Neilgi pēc tam sekoja viņa uznāciens uz vienas no Positivus skatuvēm kopā ar Kuchenbeat!


Te es mēģinu pa draugam sarunāt, lai es varētu nofilmēties kādā Zelta Zivtiņas reklāmseriāla sērijā.

ZZ Lācītis Kaskadieris ir pelnījis medaļu par varonību - tādā karstumā izturēt divas dienas šitajā kažokā! Gan jau arī šogad būs ko turēt.
Šim cilvēkam pavisam noteikti ir darīšana ar ģitāru lieliskajā grupā Kuchenbeat!
Jā, jā, zinu... visi trīs iereibuši... :D

Nu tad arī šogad līdzīgi, sarunāts? Īpašās Positivus festivāla maikas nemainās! ;)

Read more...
Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP