Dohertija kungs visā godībā

>> 21.7.09

Tāds nu viņš ir, izdaudzinātais uzdzīvotājs Pīts Dohertijs. Viskija blašķe bija pie rokas. Un viņš tagad droši vien ir nesaprašanā - tā vāvere viņam rēgojās, vai tiešām tur bija... :D Ne to vien dzīvē ir redzējis.
Bildes, protams, ir tādas, kādas ātrumā sanākušas. Bet es jau apzinos, ka neesmu prioritāte šādos pasākumos.
Arī uz skatuves šis tas tika lietots. Uz koncerta beigām tas pat nedaudz atsaucās uz sniegumu un stabilitāti. Tikai, ja tā padomā - vai mēs gaidījām Dohertiju skaidrā?

Viņam ir foršas cepures, šoreiz līdzi bija divas. Ejot nost no skatuves, uzlika vienu uz otras.

Nekaunīgi apstādināts, mākslinieks uzšņāpa uz lapiņas pāris līknes, kas aptuveni domātas kā Pete Doherty. Ļoti priecē šis fakts.

4 komentāri:

stikla gunita 21/07/2009, 19:48  

diemzēļ nesanāca viņu dzirdēt, tomēr ir ziņķāre cik ilgs bija tas brīdis, kad viņš aplaimoja klausītājus?

Anonymous 25/07/2009, 12:46  

Cepuri-to salmu, vinjam uzmeta uz skatuves viens fans;) un uz beigaam vinjs to uzvilka;) UN pasaakums sanaaca ljoti ilgs un negaidiits, domaatas bija 45 min, bet speeleeja apmeeram 1:10 st, bija vnk ideaali;) SHoreiz vinjs neparaadiija savu sharmanto bezkauniibu-tieshi otraadi, speeja muus lolot ar savu klaatbuutni un izdevusho uzstaashanos;)
-Mikinjs-

Anonymous 31/07/2009, 03:50  

What a cool adventure for the cute stuffed toy! Nice blog! :)

Anonymous 06/02/2011, 19:19  

Great blog! I truly love how it’s easy on my eyes and the details are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your rss feed which ought to do the trick! Have a nice day!

Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP