Hotel Des Amis - Marrakesh

>> 5.7.09

Ja nu kāds nokļūst Marakešā, un nezina, kur likties, viena no labākajām budžeta opcijām pašā Marakešas centrā ir Hotel Des Amis. Ja bez vietējo palīdzības var atrast adresi 2, Rue Riad, Zitoune El Kedim Marrakech, tad pavisam labi. Divvietīga istaba izmaksā 100 Dh (6,3 Ls) diennaktī, vāverēm haļava. Par 5 dirhemiem vīrelis paštruntīgā dušā ierubīs boileri, lai var noskalot Marakešas putekļus no sagurušā rumpja. Nekāda ēšana gan te nav paredzēta, bet visas labākās ēstuves arodas 200 metru radiusā.
Protams, tie, kam vienmēr trepes par stāvu un spilvens par cietu, var droši doties dziļāk vecpilsētā uz dārgajām riādām, šis ir vienas zvaigznes hotelis. ;)
Logs ir aizrestots, lai visādas vietējās vāveres nenāk zagt manus sagādātos riekstus un mandeles. Šī istaba, starp citu, atrodas uz jumta.
Lūk, kāds man tika austrumniecisks buduārs, kur atlaisties un palasīt iekš Lonely Planet ceļveža, uz kuru pusi doties.
Iznākot pa istabas durvīm, paveras šāds skats uz slavenāko vietu visā Marokā - Djemaa el Fna tirgus laukumu, lielāko brīvdabas ēstuvi pasaulē.
Re, kādas visādas labierīcības uz jumta atrodas - tas būcenis ir tualete (protams, stilīga, ar divām pēdiņām un caurumu grīdā) :D

0 komentāri:

Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP