Jāsavelk gali pirms POSITIVUS 2009

>> 14.7.09

Mums, vāverēm, laikam ir citādāka laika izjūta. Nevar pat paspēt visas bildes salikt. Ok, slinkums arī pie vainas. Rekur atradās vēl nepublicēta kaudzīte ar pagājušā gada Positivus festivāla fotomateriāliem, kurus ir pēdējais laiks padarīt publiski pieejamus. Jo Positivus 09 tā kā būtu šonedēļ pienācis - būs tonna jaunu bilžu, jauni stāri, jaunas sejas (jā, jā - ar mani drīkst fotografēties, es neslēpjos!) utt. ;)
Pirmais alus ir jāizlieto jau pirms sākuma - kamēr cilvēki mēģina uzsliet telti.
Šitā bilde saucas "āzis par dārznieku", jo alu glāzē pilda Piļāns, un ja reiz alu pildīja Piļāns, tad manam saimniekam "pozitīvisma rādītājs" festivāla otrās dienas priekšpusdienā bija 2,75 promiles. Bet tas netraucēja redzēt visas grupas, kas jāredz.
Naktī satiku kaut kādu jocīgu pingvīnu. Tagad jau te gandrīz visi ir pingvīni, bet toreiz tas vēl likās neparasti.
Šo stilīgo velveta lācīti ar smuko banti neviens no mums neatceras, jo "pozitīvisma rādītājs" jau bija sasniegts visiem. Izskatās, ka mēs no kāda auto jumta novērojam dzīvi telšu pilsētiņā. Lāci, ja esi arī šogad - piesakies! :)
Savulaik esmu pabijis Parīzē, bet pie Notre-Dame gorgoļiem gan neuzkāpu nofotografēties, tāpēc izmantoju izdevību paskatīties tādam acīs. Kaut uz maikas.
Mani sagrābuši divi rokmūzikas apskatnieki - Artis Dvarionas no Radio SWH Rock un Nora Rieksta no Radio Naba. Vai arī The Verve un Coldplay, kā nu kuram labpatīk.
Vai kāds vēl atceras vienu no deviņdesmito gadu vidus labākajām latviešu underground grupām - Yulunga? Kristīne tur dziedāja. Ak jā, dzirdama arī Hospitāļu Ielas pirmajā albūmā "Pilnmēness".

6 komentāri:

vimba 14/07/2009, 16:54  

Labi ka Piļāns bija Metalšovā, visus Zvejnieksvētkus būtu noracis un šņabi izlacis :D

vimba 14/07/2009, 16:55  

Pasen nav patiesībā Piļāns redzēts...

Anonymous 15/07/2009, 01:55  

yulungu atceros. bet Silvis labāk patika :)

leonardo 15/07/2009, 04:21  

hello friends. me llamo Leonardo. blog exellent!!!! thanks for you visit.
saludos cerveceros

Blue 15/07/2009, 04:43  

Thanks for add!

Charlotte 05/08/2009, 19:48  

Par alu pirms festa pilnībā piekrītu.. Musējie ar pirms tusēšanās teritorijā pie slavenībām, ierāva katrs pa vienam vai diviem vai vairākiem (kurš nu to vairs atceras) Cēsiniekiem.. :D

Related Posts with Thumbnails

JAUNĀKAIS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

UZ AUGŠU / BACK TO TOP